Start Blogging ! :)

Assalamualaikum !! ^^

Ok, ini blog baru aku merangkap diari online aku. 
Jadi, suka hati aku nak tulis apa dalam blog ni dan silakan komen kalau ada yang korang tak puas hati. Do I care? Haha.. 
Aku tak tahu la berapa kali aku nak buat blog dan harapnya ini yang terakhir. Hehe. 
Sori sangat sangat kalau blog aku ni agak bosan sebab aku ni bukannya reti sangat nak berkata-kata macam orang lain..

Alhamdulillah, setakat ni aku ada lebih dari 5 blog yang terbengkalai. Kehkehkeh... Entah la, aku rasa banyak tak puas hati dengan blog aku sendiri.. Dok tahu bakpe.. Korang tolong doakan aku eh? Supaya aku setia dengan blog ni.. Hehe.

Korang tahu bila blog ni dilahirkan? Dilahirkan? So skema! Dah campur campur dah bahasa aku. Biar ahh.. Blog ni baru saja dibuat semalam iaitu pada hari Selasa bersamaan 8 Januari 2012.. Haaa, ada sama dengan birthday sesiapa ke? Hehehe. Kalau ada bagi la tau.. Kot-kot ada orang nak bagi hadiah ke kan?

Actually, aku start berblogging sejak aku sekolah rendah tapi hehe.. Masa tu, kalau siapa ada blog meme la.. Memang hebat.. Tapi kalau ada saje tapi tak ngapdet buat ape kan? *Aku laa tu hee...

K, sampai sini je la hari ni cerita aku. Bye! - K -

2 comments: