Siapakah AKU ?

 Assalamualaikum w.b.t. Hyep!



Kepada para pembaca sekalian, anda pasti tertanya-tanya siapakah aku kan? Hahaha. Tolonglah. Kalau 
bab perasan, bagi kat aku je la.

Ada aku kesah? Hahaha. Btw, untuk tidak menghampakan kalian semua, aku ‘terpaksa’lah kenalkan diri aku ni yang tak seberapa.

Nama aku? Tak perlu kot aku rasa. Tapi mungkin ada ada segelintir yang kenal aku sape. Mungkin sebab mereka friend facebook aku. Atau mungkin mereka staaaaalker profile aku. Hewhewhew. Atau boleh jadi aku pernah menjejakkan kaki ke dalam laman sesawang mereka yang sungguh cantik, indah gitu.. Hehehe.
This is the first time of my step in blogger world. Ohhh really? Actually asal-asal aku mula berblogging just main-main, tak silap aku laa, mula sekolah rendah. Kemudian di saat aku mula menjejakkan kaki ke sekolah menengah, ada la seorang hamba Allah ni sangat sangat mempengaruhi aku untuk serius dalam dunia blogger ni. Tapi lepas tu hampeh jugak. Dan sekarang, tahun ni, aku mulakan balik apa yang aku pernah mula suatu ketika dahulu.. Ceee.. power tak ayat aku? Hahaha.

Siapa blogger tu??

Cik Diana Toinktoink !!

Aku tak pasti sama ada korang kenal ke tidak. Tapi! Apa yang aku pasti, aku sangat mengenalinya.. 
Kihkihkih..

Aku ni tinggal dekat depan tadika je. Tak besar pun rumah aku. Boleh la memuat aku sekeluarga. Empat orang je. Aku yang sulung. Dan mempunyai seorang adik. Perempuan. Single. So siapa yang berminat nak tackle boleh la. Tapi kena permission dari kakaknya dulu tau! No permit you will arrest! Hahaha.

Semua tertanya-tanya tak aku ni umuq berapa? Takyah bagitau eh? Nanti aku tuntut hadiah, baru padan
 muka :P

Setelah selesai segala perkara di atas aku bagitau korang, tiba masanya untuk aku berundur diri!! :D



P/s : Dah puas melalak dalam bilik. Hujan terus. Tak sodap sangat kot. Hahaha. So ni je aku dapat tulis pada kali ni. Tak la best pun kan? So lain kali InsyaAllah aku cuba buat lebih baik daripada ini. Okay, see you next time.. Daa~ ;)

No comments:

Post a Comment