Jadikan Kelemahan Sebagai Satu Kelebihan.

14 Januari 2017
Sabtu

Assalamualaikum 


Alhamdulillah, walaupun aku banyak kekurangan tanpa kenal kelebihan sendiri, tetapi ada satu yang aku tahu.


LUPA. 



Biasanya orang tengok LUPA ni satu kekurangan. Tapi dari satu sudut, ada kebaikan dia. Untuk aku, sangat membantu jiwa aku yang masih unstable. Haha memang agak teruk jugak tahap pelupa aku ni. Tapi tak adalah sampai tahap nyanyuk. Itu teruk sangat dah tu. Kalau ada orang yang sakitkan hati aku, kejap lagi dalam lepas 5-10 minit lupa la tu. Cuma kadang-kadang aku akan ingat balik bila orang tu cari pasal balik tapi lepas tu babai laa. HAHAHA.


-------------------------------------------------------------------


Aku ni jenis peramah yang ikut mood. Sebab tu kadang-kadang aku susah nak adapt dengan orang sekeliling. Macam kat IQ ni, masuk tahun 2017 baru aku betul-betul selesa nak reveal perangai aku yang masuk longkang tu haha. Biasanya dengan orang terdekat ja. Selain family, ada beberapa insan yang aku rapat. Diorang lah tempat aku sharing-caring-loving-buat perangai. #sahabatduniaakhirat #kawanbaiksampaisyurga





Kalau korang nak tahu siapa dia #sahabatduniaakhirat #kawanbaiksampaisyurga saya, jangan lupa follow blog saya.

Terima kasih :)


Lot of love,
Asiah.

No comments:

Post a Comment